UtánpótlásSport
2024. március 19.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Öttusa

2020-10-21 18:15

Öttusa: Tóth Dorka Sára az idén is a maximumra törekedett – VIDEÓ

Az UTE U17-es vb-bronzérmes öttusázója, Tóth Dorka Sára, aki nemrégiben debütált a felnőtt országos bajnokságon, a kényszerszünet utáni reményteljes visszatérésről és a várakozásairól is szót ejtett a Jövünk! magazinban.

Tóth Dorka Sára nemrég debütált a felnőtt ob-n Forrás: pentathlon.hu
Tóth Dorka Sára nemrég debütált a felnőtt ob-n Forrás: pentathlon.hu
Az UTE 16 éves korosztályos válogatott öttusázója, Tóth Dorka Sára nagyszerű formában tért vissza a szünetről a koronavírus-járvány első hulláma után, és a felmérőversenyeken elért remek eredményeit követően a felnőtt országos bajnokságon egyéniben nyolcadik, társaival csapatban első helyen végzett. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg az U17-es világbajnoki bronzérmes ígéretet. A jövőre korosztályt váltó, és az U19-esek közé lépő Dorka a várakozásairól is szót ejtett. „Mivel eddig nemzetközi szinten háromtusaversenyeim voltak, nem tudom, milyen esélyekkel indulhatok majd például a korosztályos világ- vagy Európa-bajnokságokon. A vívás becsatlakozik, a kombinált számban pedig a futás és a lövés mennyisége is emelkedik, de remélem, hasonló sikereket érhetek el, mint eddig.”

A Jövünk-magazin október 18-i adásának további filmjei: GERELYHAJÍTÁS – A 16 éves Kövér Fanni sorra dönti a rekordokat KÉZILABDA – Új időszámítás kezdődött az érdi utánpótlásban KOSÁRLABDA: Iványi Dalmával vágott neki a Győr NB I-es csapata az új évadnak

A magazin október 25-i adásának tartalma elérhető ITT. További korosztályos hírek ÖTTUSÁBAN a sportági aloldalunkon.