UtánpótlásSport
2024. április 24.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Atlétika

2020-10-30 14:10

Atlétika: Molnár Janka egy századdal a világ előtt zárta az évet – VIDEÓ

A női 400 méteres gátfutás U20-as világranglista-vezetője, Molnár Janka értékelte szabadtéri szezonját a Jövünk! magazinban – VIDEÓ.

Molnár Janka remek szezont zárt  Fotó: Tom Schä
Molnár Janka remek szezont zárt Fotó: Tom Schä
Kiváló szezonon van túl a Budafoki MTE 19 éves atlétája, Molnár Janka, aki 400 méter síkon és 400 gáton is felnőttbajnoki címet ünnepelhetett a nyár végén, ráadásul az utóbbi számban elért 56.94 másodperce jelenleg első helyet ér az U20-as korosztály világranglistáján. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg a fiatal versenyzőt. „Az első helyen lenni mégiscsak másabb – mondta Janka a junior-világranglistáról. – Tavalyhoz képest sokat fejlődtem, de még így is rengeteg van a futásomban. Ez engem is biztat a jövőre nézve. A következő U23-as Eb-ken is szeretném majd kihozni magamból a legtöbbet, picit hosszabb távon pedig a 2023-as budapesti felnőtt-világbajnokság a cél.”

A Jövünk-magazin október 25-i adásának további filmjei: KOSÁRLABDA – Fejlődéskövető-rendszert dolgoztak ki Sopronban LABDARÚGÁS – Fiatal „profik” Fehérváron UTÁNPÓTLÁS-NEVELÉS – Budaörsön fogott össze a KSI póló- és öttusaszakosztálya

A magazin november 1-i adásának tartalma elérhető ITT. További korosztályos hírek ATLÉTIKÁBAN a sportági aloldalunkon.