UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Korcsolyasportok

2020-11-14 11:45

Szinkronkorcsolya: már nem kell bemutatni a nemzetközi mezőnynek a Team Magic csapatát – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja a legutóbbi junior-világbajnokságon tizenkettedik helyen végző Team Magic csapatával, valamint Maros-Zenezini Barbara edzővel forgatott.

A lányok életük kűrjét futották a junior-világbajnokságon Forrás: Skate Syncho photo
A lányok életük kűrjét futották a junior-világbajnokságon Forrás: Skate Syncho photo
Amióta junior-világbajnokságot rendeznek a szinkronkorcsolyázóknak, még soha egyetlen magyar csapat sem szerepelt olyan eredményesen, mint a Team Magic, amely az idén márciusban, Nottinghamben – éppen a koronavírus-járvány berobbanásakor – a 12. helyen zárta a legrangosabb korosztályos utánpótlás-viadalt. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja a Vasas Jégcentrumban látogatta meg a lányokat és mestereiket. „Folyamatosan azon dolgozunk, hogy bővítsük az utánpótlásunk bázisát. Csak biztatni tudok mindenkit, akit érdekel ez a sportág, hogy próbálja ki, mert bele lehet szeretni. Az atmoszféra, a hangulat, a csapatszellem… Ezek mind olyan tényezők, amelyekben az ember szívesen benne van, csak meg kell adni a lehetőséget, hogy minél többen megismerhessék ezt a különleges sportot" – mondja Maros-Zenezini Barbara, aki férjével, a nemzetközi szövetség (ISU) által kitüntetett Zenezini Michaellel együtt, lehetőséget is ad a szinkronkorcsolyázás iránt érdeklődőknek, hogy próbára tegyék magukat.

A Jövünk-magazin november 8-i adásának további filmjei: ATLÉTIKA − Szép Marcell: ez tényleg gyors volt Úszás − A 18 éves Jászó Ádám néhány hónapja Kenderesi Tamással közösen készül KOSÁRLABDA – Milyen érőt képvisel a MAFC az utánpótlás-bajnokságokban?