UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2020-11-19 21:00

Labdarúgás: a Lazio csapott le Fabio Cannavaro 16 éves fiára, Andreára

Az egykori olasz válogatott, aranylabdás labdarúgó, Fabio Cannavaro 16 éves fia, Andrea a Lazio futballcsapatában folytatja pályafutását.

A Lazio labdarúgócsapata szerződtette Fabio Cannavaro 16 éves fiat, Andreát, aki apjához hasonlóan középső védő poszton szerepel – figyelt fel az index.hu a római klub honlapján bejelentésére.

Andrea a Lazio csapatában folytatja Forrás: thelaziali.com
Andrea a Lazio csapatában folytatja Forrás: thelaziali.com
A 16 éves ígéret eddig apja munkája miatt Kínában játszott, azonban tanulmányi okokból haza kellett térnie édesanyjával Olaszországba. Fabio Cannavaro kisebb megszakításokkal hat éve dolgozik Kínában, és ott nevelkedett Andrea is, aki a Kvangcsu Evergrande U18-as csapatában szerepelt eddig. A fiú a 185 centiméteres magasságával már most túlnövi édesapját, de az égszínkékek oldala szerint lábbal sem ügyetlen, technikás védő, emellett gyorsasága is kiemelkedő. Szerződése 2024-ig szól. Bár Andrea a koronavírus-járvány miatt jó ideje nem játszott tétmérkőzésen, az olasz ifjúsági bajnokság szüneteltetése mellett lesz ideje formába lendülni a neves társaságban: a Lazio akadémiáján nevelkedik továbbá Simone Inzaghi, Igli Tare, és Angelo Peruzzi fia is. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.