UtánpótlásSport
2024. április 18.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2020-11-21 13:52

Kosárlabda: Pethő Ákos bízik az U18-as Eb megrendezésében – VIDEÓ

Edzőtábort tartott a jövő nyárra halasztott Európa-bajnokságra készülő U18-as fiú kosárlabda-válogatott. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja a székesfehérvári MKOSZ Központban látogatta meg Pethő Ákos tanítványait – VIDEÓ.

A Jövünk! magazin stábja a székesfehérvári MKOSZ Központban látogatta meg Pethő Ákos tanítványait
A Jövünk! magazin stábja a székesfehérvári MKOSZ Központban látogatta meg Pethő Ákos tanítványait
A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség törölte az összes idén nyárra tervezett Európa-bajnokságot, így a magyar válogatott az egyéves halasztás miatt kicsit megfiatalított kerettel készül a kontinenstornára. Pethő Ákos tanítványai a nyári edzőtábor után újfent a székesfehérvári MKOSZ Központban készültek, ám ezúttal a bő keret másik részét hívta meg a szakmai stáb. A vezetőedző és játékosai az idei szezon kihívásairól, valamint a jövő évi Európa-bajnoki esélyekről nyilatkoztak az M4 Sporton látható Jövünk magazin stábjának. A videóból kiderül az is, hogy mekkora esélyt látnak a kontinenstorna megrendezésére.

A Jövünk! magazin november 15-i adásának további filmjei: KÉZILABDA – Jól kezdett, és nagyon várja a folytatást a Boglári Akadémia-SZISE a női NB I-ben FUTSAL – Mi a titka az utánpótlás-nevelésre szakosodott Aramis SE-nek? AEROBIK – Szível-lélekkel mennek előre a PSN Zrt. szakosztályában

A magazin november 22-i adásának tartalma elérhető ITT. Egyéb korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.