UtánpótlásSport
2024. március 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Vízilabda

2020-11-26 13:36

Vízilabda: megszerezte az első győzelmét az utánpótláskorúakkal felálló KSI az ob I-ben

Hazai pályán két góllal győzte le a Tatabányát a fiatalokra építő újonc KSI a férfi vízilabda ob I-ben.

A férfi vízilabda ob I szerdai játéknapján megszerezte első győzelmét a KSI együttese. A sportiskolások az addig szintén nyeretlen Tatabánya gárdáját fogadták.

Az ötgólos Szalai Péter a KSI vezére volt a Tatabánya ellen Forrás: vlv.hu
Az ötgólos Szalai Péter a KSI vezére volt a Tatabánya ellen Forrás: vlv.hu
Az első három, egyaránt döntetlennel végződő harmad után fordították a maguk javára a találkozót az utánpótláskorúakkal felálló hazaiak. A meccs után vezetőedzőjük, Horváth János elégedetten értékelt a Nemzeti Sportnak: „Vártuk már a győzelmet, alaposan megdolgoztunk érte. Volt sok egy-két gólos vereségünk, veszítettünk nyert helyzetből is a rutintalanságunk miatt. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, elismerésem, hogy már az első körben tudtunk pontokat szerezni.”

FÉRFI VÍZILABDA OB I, ALAPSZAKASZ 13. forduló KSI–TATABÁNYAI VÍZMŰ SE 14–12 (5–5, 3–3, 3–3, 3–1) Komjádi uszoda, zárt kapuk mögött. V: Kovács Cs. T., Csizmadia Zs. KSI: Danka – Csapó Á. 1, Szépfalvi, Pető A., Lantos 1, SZALAI P. 5, TÓTH B. 3 Csere: Szalai M. (kapus), BIHÁCSI 2, Országh, Nagy Ákos, Hajdu A., Dubinák Sz. 2, Némethy Edző: Horváth János TATABÁNYA: Barabás – Korbán, Blank, KERESZTÚRI 4, Máthé, Mladoniczky, Márkus Csere: Moravcsik (kapus), Szabó I. Bence 2, Nagy N. Z., Szőke B. 2, POLOVIC 3, Vad Levente 1 Edző: Zantleitner Tamás

További korosztályos hírek VÍZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.