UtánpótlásSport
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Öttusa

2020-11-28 14:46

Öttusa: őrzik lelkesedésüket a Volán Fehérvár fiataljai – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg az olimpiai bajnok Vörös Zsuzsanna vezette Volán Fehérvár öttusaszakosztályának ígéreteit – VIDEÓ.

A fiatalok háziversenyeken szerepelhettek  •  Forrás: Volán Fehérvár Öttusa
A fiatalok háziversenyeken szerepelhettek • Forrás: Volán Fehérvár Öttusa
Az egyik legsikeresebb hazai nevelőműhely, a Volán Fehérvár vezetősége igyekszik mindent elkövetni annak érdekében, hogy a sportolók a nehezített körülmények ellenére is a legjobb feltételek mellett készülhessenek. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg az olimpiai bajnok Vörös Zsuzsanna vezette szakosztály ígéreteit. „A járványhelyzet az egész szakosztályt megviselte, a legnagyobb nehézségekbe anyagi téren ütköztünk – mondta a 2004-es athéni olimpia bajnoka. – A szakosztálytól a költségvetés negyven százalékát kellett megvonni. Edzőket küldtünk el, csökkentettük a fizetéseket, felszerelésektől, lovaktól váltunk meg. Mindezt azért, hogy tovább tudjunk működni. A családok is érintettek lettek, hiszen a havi tagdíj összegét megemeltük. Mostanra nagyjából sikerült mindent újrakezdenünk, a biztonságot szem előtt tartva mennek az edzések.”

A Jövünk! magazin november 22-i adásának további filmjei: ASZTELITENISZ – Rendhagyó módon zajlott a magyar nemzetközi utánpótlás-bajnokság SAKK – Látogatóban a Karácsonyi családnál CSELGÁNCS – Portré a junior Eb-harmadik Szegedi Dánielről

További korosztályos hírek ÖTTUSÁBAN a sportági aloldalunkon.