UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2020-12-04 13:25

Labdarúgás: Nagy Zsombor példamutató munkáját új szerződéssel jutalmazta az MTK Budapest

Az MTK Budapest labdarúgócsapata honlapján jelentette be, hogy hosszútávú megállapodást kötött az U21-es válogatott Nagy Zsomborral.

Az MTK Budapest labdarúgócsapata 2025 nyaráig szerződést hosszabbított saját nevelésű védőjével – számol be a fővárosi klub honlapja.

Nagy Zsombor 2025 nyaráig kötelezte el magát Forrás: mtkbudapest.hu
Nagy Zsombor 2025 nyaráig kötelezte el magát Forrás: mtkbudapest.hu
Az U21-es válogatott Nagy Zsombor végigjárta a lépcsőfokokat az egyesületnél: a Sándor Károly Akadémián eltöltött évek, majd egy kölcsönadás után a tavalyi szezonban kapta meg először a lehetőséget felnőttcsapatban, amelynek lépésről lépésre lett egyre fontosabb tagja, az idei NB I-es szezonban pedig még inkább megszilárdította a helyét a gárdában. Jelenleg a posztján a hazai mezőny legfoglalkoztatottabb fiatal védője, hiszen amikor bevethető volt, mindig pályára lépett az élvonal idei kiírásában, és hasonló a helyzete az U21-es válogatottban is. „Zsombor most is ugyanaz a szerény, mindenét a labdarúgásnak szentelő játékos, mint akit nyolc évvel ezelőtt megismertem. Példa a fiataljaink előtt, hogy a kemény munkának és szorgalomnak meglesz az eredménye. Stabil pontja az MTK-nak és az U21-es válogatottnak. Emellett biztos vagyok benne, hogy ő ezzel sem elégszik meg” – mondta az aláírást követően Polyák Balázs sportigazgató a 22 éves futballistáról. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.