UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Cselgáncs

2020-12-12 16:17

Sipőcz Richárd öt napon belül két arannyal bővítette éremkollekcióját – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja a győri Széchenyi István Egyetem Sportegyesület (SZESE) 19 éves dzsúdósát, Sipőcz Richárdot, valamint az edzőjét, Gyimes Nikolettet látogatta meg annak apropóján, hogy a tokiói kvótára hajtó fiatal öt napon belül előbb a junior, majd az U23-as korosztály Európa-bajnokságát is megnyerte.

Sipőcz Richárd (fehérben) magabiztos győzelmeket aratott Porecben Forrás: EJU
Sipőcz Richárd (fehérben) magabiztos győzelmeket aratott Porecben Forrás: EJU
Egészen varázslatos napokat teljesített a +100 kilogrammosok mezőnyében Sipőcz Richárd, a horvátországi Porecben rendezett utánpótlás Európa-bajnokságon: öt nap alatt az U23-asok és a juniorok seregszemléjét is megnyerte, ezzel összességében már ötször állhatott fel az Eb-dobogó legfelső fokára. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja a tokiói olimpiai kvótára hajtó, győri fiúval, valamint mesterével, Gyimes Nikolettel beszélgetett. „Mindenképpen pozitív élmény volt számomra ez a versenysorozat, bár voltak viszontagságai, ugye ezzel a koronavírusos, burkos rendszerrel, ami eléggé korlátozta a szabadságunkat, de persze szükséges volt. Abszolút jó szemmel, boldogan mosolyogva emlékszem vissza erre a hétre" – mondta a 19 éves dzsúdós, aki az U23-as döntőben a grúz Gela Zaalisvilinek is visszavágott a korábbi vereségekért.

További filmek a december 6-i műsorból: KÉZILABDA – Gyöngyösön egyre jobban bíznak a fiatalokban AKROBATIKUS ROCK AND ROLL – Élsport és hobbi egyszerre a Masters SE-ben SPORTLÖVÉSZET – Dénes Eszter csúcsformája még olimpiai kvótát érhet

További korosztályos hírek CSELGÁNCSBAN a sportági aloldalunkon.