UtánpótlásSport
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2021-01-03 15:45

Kosárlabda: a 18 éves Boros Júlia alapemberré vált az ELTE BEAC Újbuda csapatában – VIDEÓ

Az ELTE BEAC Újbuda nyári szerzeménye, a 18 éves Boros Júlia, és a csapat vezetőedzője, a korábbi 223-szoros válogatott, háromszoros Európa-bajnoki bronzérmes kosárlabdázó, Balogh Judit nyilatkozott az M4 Sporton látható Jövünk! magazinnak – VIDEÓ.

Boros Júlia Forrás: FIBA
Boros Júlia Forrás: FIBA
Az ELTE BEAC Újbuda kétszeres utánpótlás Európa-bajnoki ezüstérmes játékosa, Boros Júlia a nyáron elhagyta a Ludovika-FCSM Csata együttesét, és az ELTE BEAC Újbudához igazolt. Új csapatában több játéklehetőséghez jut, a bizalmat pedig meg is hálálja, hiszen az első kilenc mérkőzésén átlagban 29,4 percet töltött a pályán, ez idő alatt 10 pontot, 2,6 lepattanót és 2,1 gólpasszt jegyzett. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja ellátogatott a XI. kerületiek edzésére, és a fiatal kosaras mellett kamera elé kérte edzőjét, a korábbi klasszis Balogh Juditot is. Az edző és játékos is nyilatkozott az átigazolásról, a vírus nehezítette szezonról, és a célkitűzésekről.

További filmek a december 27-i műsorból: LABDARÚGÁS – A Vasas Kubala Akadémián jártunk  BIRKÓZÁS – Egy pillanatra sem felejtik céljaikat a Kőbánya SC leányversenyzői AEROBIK – Aerobikos sikertörténet Óbudán

További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.