UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Úszás

2021-01-24 15:27

Úszás: újabb hasznos szakmai programon vettek részt a Jövő Bajnokai

A MÚSZ utánpótlásprogramja, a Jövő Bajnokai ezúttal Kaposváron folytatódott, ahol a rajt jelentőségéről tartott előadást Horváth Péter a fiataloknak és edzőinknek.

Hasznos eseménnyel indította a 2021-es évet a Magyar Úszó Szövetség kiemelt utánpótlásprogramja, a Jövő Bajnokai. Horváth Péter, a Duna Arénában felszerelt víz alatti mozgáselemző kamerarendszer szakmai vezetője látogatott el a kaposvári Csik Ferenc Versenyuszodába a fiatal versenyzőkhöz és edzőikhez.  

Ezúttal a rajtot gyakorolták a Jövő Bajnokai Fotó: Hajdú Sándor
Ezúttal a rajtot gyakorolták a Jövő Bajnokai Fotó: Hajdú Sándor
A szakember a rajt jelentőségéről tartott érdekes előadást, az ott hallottakat a gyakorlatba próbálták átültetni. Jancsik Árpád összrégiós koordinátor beszámolója szerint a háromórás program nagyon hasznos információkkal látta el mind a kicsiket, mind a trénereket.   A mostani alkalom a folytatása annak az előadássorozatnak, amely korábban már elkezdődött olyan hazai szaktekintélyek részvételével, mint Kovácshegyi Ferenc, Nagy József, Virth Balázs és dr. Egressy János.   További korosztályos hírek ÚSZÁSBAN a sportági aloldalunkon.