UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2021-01-25 18:41

Kosárlabda: a Csata áll az élen a leány juniorbajnokság rájátszásában

Hat mérkőzést játszottak a csapatok a leány junior kosárlabda-bajnokság rájátszásának piros csoportjában, amelyben a Csata DSE együttese veretlenül áll az élen.

A Csata DSE áll az élen a leány juniorbajnokság rájátszásának A csoportjában Forrás: csatadse.com
A Csata DSE áll az élen a leány juniorbajnokság rájátszásának A csoportjában Forrás: csatadse.com
A január 7-i rajt óta hat mérkőzést rendeztek a leány junior kosárlabda-bajnokság rájátszásának legerősebb csoportjában, a pirosban, amelyben nyolc csapat verseng egymással az országos bajnoki nyolcas döntőbe jutásért (a legjobb hat együttes kvalifikál automatikusan). A liga ezen szakaszában az Atomerőmű-KSC Szekszárd, a Bajai NKK, a DVTK Akadémia és a Vasas Akadémia egyaránt két mérkőzést tudhat maga mögött. A pasarétiek hibátlanul teljesítettek, előbb a DVTK-t (70−51), majd a Széchenyi KA-t (64−22) utasították maguk mögé. Ennek ellenére „csak” a tabella harmadik helyén állnak, mivel az alapszakaszban elért eredmények többségét a rájátszásba viszik magukkal a csapatok. A második helyen álló Szekszárd is kétszer nyert: a Bajai NKK (95−71) és a Zsíros Tibor KA (141−56) ellen. Az éllovas Csata DSE ezúttal sem hibázott, 84−56-ra bizonyult jobbnak a DVTK-nál, míg a negyedik helyen tanyázó NKA Pécs a bajaiak ellen arattak 94−75-ös diadalt.

LEÁNY JUNIORBAJNOKSÁG, RÁJÁTSZÁS, PIROS CSOPORT 1. Csata DSE: 7 győzelem 2. Atomerőmű-KSC Szekszárd: 7 győzelem − 1 vereség 3. Vasas Akadémia: 6 győzelem − 2 vereség 4. NKA Pécs: 5 győzelem − 2 vereség 5. DVTK Akadémia: 2 győzelem − 6 vereség 6. Széchenyi KA: 1 győzelem − 6 vereség 7. Zsíros Tibor KA: 1 győzelem − 6 vereség 8. Bajai NKK: 1 győzelem − 7 vereség

További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.