UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Vízilabda

2021-02-03 17:42

Vízilabda: újra együtt játszhatott a női juniorválogatott – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja a hosszú idő után újra tétmeccseken szereplő női junior vízilabda-válogatott felkészülési tornáján járt.

A női juniorválogatott bronzérmes lett az Olmpiai Kupán Forrás: Varga Tamás/Facebook
A női juniorválogatott bronzérmes lett az Olmpiai Kupán Forrás: Varga Tamás/Facebook
Amíg a női vízilabda-válogatott Triesztben kvalifikálta magát az olimpiára, addig a női ob I-es csapatok a női juniorválogatott bő keretével kiegészülve itthon szerepeltek az Olimpiai Kupán. A tornán bronzérmet szerző korosztályos nemzeti együttest irányító Varga Tamás, a női utánpótlás szakmai igazgatójaként tevékenykedő Biros Péter, valamint a játékosok közül Peresztegi-Nagy Kinga és Baksa Vanda nyilatkozott az M4 Sporton látható Jövünk! magazinban. „Nagyon sok játékost kipróbálhattunk, és nem is volt olyan meccs, amelyre ugyanaz a tizennégy játékos lett volna nevezve. A lányok is megfelelően álltak a mérkőzésekhez. Bármilyen összetételben játszottunk, mindenki hajtott és a győzelemre törekedett” – mondta Varga Tamás.

A magazin január 31-i adásának további filmjei: KÉZILABDA – Az EHF Európa Liga csoportkörében bizonyíthat a fiatal váci női csapat TENISZ –A 14 éves Molnár Kitti álma a világelsőség ÖTTUSA – Tamás Botond nagy önbizalommal várja a korosztályos vb-t

További korosztályos hírek VÍZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.