UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Cselgáncs

2021-02-11 13:58

Cselgáncs: Hol tart a 19 éves Özbas Szofi Tokió előtt? – VIDEÓ!

A 19 éves ifjúsági olimpiai bajnok dzsúdós, Özbas Szofi jelenleg a tokiói ötkarikás kvalifikációt érő 27. helyen tanyázik a világranglistán. Az M4 Sporton látható Jövünk! című magazinműsor stábja vele és a felnőtt női válogatott szövetségi kapitányával, Toncs Péterrel kereste arra a választ, hol is tart jelenleg a felnőttélvonal szintjéhez képest.

Özbas Szofi jelenleg a világranglista 27. helyén tanyázik Fotó: Horváth György
Özbas Szofi jelenleg a világranglista 27. helyén tanyázik Fotó: Horváth György
Mozgalmas időszakot tudhat maga mögött az ifjúsági olimpia bajnok, junior világ- és Európa-bajnoki aranyérmes, U23-as Európa-bajnok cselgáncsozó, Özbas Szofi. A 63 kilogrammosok között szereplő dzsúdós tanulmányai miatt szeptemberben Budapestre költözött, miközben sportolóként Ceglédről a Békés Megyei Kano Judo SE-be igazolt – Szofival mégis a felnőtt női válogatott szövetségi kapitánya, Toncs Péter foglalkozik, lévén, hogy a fiatal a fővárosban él. Az M4 Sporton látható Jövünk! című magazin stábja a fiatallal és a mesterével forgatott a Budapesti Honvéd dzsúdótermében.

További filmek a februári 7-i adásunkból: ATLÉTIKA – Tóth Anna a gáton már nem, de a teljesítményén még emelhet az idén KOSÁRLABDA – Eb-aranyról álmodnak az U20-as lányok LABDARÚGÁS − A 19 éves Hidi M Sándor a Vasas alapembere lett az NB II-be

További korosztályos hírek CSELGÁNCSBAN a sportági aloldalunkon.