UtánpótlásSport
2024. március 29.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Öttusa

2021-02-18 16:13

Öttusa: egymás példaképeivé válnak a miskolci Swimming Pentathlon Club fiataljai – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja a kiváló nevelőmunkát végző miskolci Swimming Pentathlon Club edzésén járt.

Haraszin Linda (elől) és Kozma Réka kiemelkedő korosztályos eredményekkel büszkélkedhet Forrás: Swimming Pentathlon Club
Haraszin Linda (elől) és Kozma Réka kiemelkedő korosztályos eredményekkel büszkélkedhet Forrás: Swimming Pentathlon Club
Kicsi, de annál sikeresebb egyesület a Swimming Pentathlon Club. A 2010-ben alapított miskolci nevelőműhely fiatal öttusázói nemrégiben – élen Haraszin Lindával és Kozma Rékával –a júliusra halasztott korosztályos világbajnokság hazai válogatóversenyein is remekeltek. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg az ígéreteket, akik a válogatott Guzi Blanka, a klub elsőként felnőttkorosztályba lépett kiválóságának társasága mellett inspirálódnak.

További filmek a Jövünk!-magazin február 14-i adásából: KÉZILABDA – Az Alba Fehérvárnál a kemény ősz után szebb tavaszban bíznak JÉGKORONG – Stabilan az élmezőnyben az UTE utánpótlása VÍZILABDA – Az élmezőnybe vágynak a kaposvári fiúk További korosztályos hírek ÖTTUSÁBAN a sportági aloldalunkon.