UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2021-02-28 08:56

Kézilabda: egymásnak feszültek a fiatal csapatok a női NB I-ben, döntetlen lett a vége

A szinte kizárólag utánpótláskorúakkal felálló Boglári Akadémia-SZISE 24–24-es döntetlent játszott a fiatalokra szintén építő Békéscsabai ENKSE vendégeként a női kézilabda NB I-ben.

Mindkét csapat számára roppant fontos mérkőzést játszott szombaton a női kézilabda NB I talán két legfiatalabb kerete, a Békéscsabai ENKSE és a Boglári Akadémia-SZISE.

Döntetlent játszott a Békéscsaba és a BA-SZISE az NB I-ben Forrás: Békéscsabai ENKSE
Döntetlent játszott a Békéscsaba és a BA-SZISE az NB I-ben Forrás: Békéscsabai ENKSE
A fordulatos találkozó a félidei 12–12-es eredmény után 24–24-es döntetlennel zárult. A hazaiak ezzel megszerezték az első pontjukat az évadban, a Balaton-partiak pedig elmozdultak a kiesőzónából, és már a tizedikek. Így értékelt a neka.hu-nak a vendégek vezetőedzője, ifj. Kiss Szilárd. „A játék összképét tekintve igazságos döntetlen született. Tudtuk, hogy nehéz lesz, erre is készültünk. Hektikus mérkőzést vívtunk, voltak szakaszok, amiket remekül megoldottak a játékosok, aztán érthetetlen üresjáratok következtek, amikor felkeményedtünk védekezésben, nem ment a támadás, és volt ez fordítva is. Igazi végjátékos meccs volt, erre lehet építkezni, örülünk az egy pontnak, büszkék vagyunk arra, hogy három pontot szereztünk összesen a Békéscsaba elleni párharcban.” 

K&H női kézilabdaliga, 14. forduló BÉKÉSCSABAI ENKSE–BOGLÁRI AKADÉMIA-SZISE 24–24 (12–12) Békéscsaba, játékvezetők: Felhő, Öcsi. BÉKÉSCSABA: Csizmadia, Mistina, Szabó (kapusok), Agbaba 6, Andróczki 4, Bencsik, Bucsi, Giricz 1, Iván 1, Kukely, Mitrovic 4, Petika, Radojevic 5 (1), Szabó, Szabó 1, Török 2. Edző: Fábián Csaba. BOGLÁRI AKADÉMIA-SZISE: Gercsó, Magera (kapusok), Bánhidi, Faragó 1, Farkas, Juhász, Kajdon, Kocsis, Koronczai 7 (4), Kukucska 3, Mérai 2, Mlinkó 2, Monori 6, Szabó, Takó 2, Woth 1. Edző: Kiss Szilárd. Kiállítások: 10, ill. 2 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 5/4.

További korosztályos hírek KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.