UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Tornasportok

2021-03-06 12:01

Torna: Molnár Botondnak nagy löketet adtak az ifjúsági Eb-érmek – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja a talajon ifjúsági Eb-bronzérmes 16 éves tornász, Molnár Botond idei felkészülésébe nyert betekintést.

Molnár Botond motivációjának jót tett az Eb-siker Fotó: Freschli József/MATSZ
Molnár Botond motivációjának jót tett az Eb-siker Fotó: Freschli József/MATSZ
A Győri AC 16 éves tornásza, Molnár Botond a tavaly év végén a törökországi Mersinben rendezett ifjúsági Európa-bajnokságon csapatban ezüst-, talajon pedig bronzérmet szerzett. Az ígéret a siker után még nagyobb lelkesedéssel és önbizalommal készül az idei versenyekre. A fiatal tornászt és edzőjét, Pisák Tamást a korosztályos válogatott edzésén látogatta meg az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja. „Minden szeren nagyon sok új elemet tanultam – avatott be Botond a felkészülésbe. – Az idén nagyobb hangsúlyt fektetünk az anyagerőre, de a kivitelre is ugyanúgy rámegyünk, mert minél szebben megcsinálom a gyakorlatokat, annál több pontot fogok kapni. Lehet valakinek nagyobb az anyagereje, de ha csúnyább a gyakorlata, akkor nem ő fog győzni, hanem az, akinek szebb a kivitelezése.”

További filmjeink a február 28-i adásunkból: VÍVÁS – A 15 éves tőröző, Bagdány Albert legyőzhetetlen a kadétok között JÉGKORONG – Az újratervezésről szól a szezon az ifj. Ocskay-akadémián KÉZILABDA – Álomból valósággá vált a váci Dunakanyar-akadémia

További korosztályos hírek TORNASPORTOKBAN a sportági aloldalunkon.