UtánpótlásSport
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2021-03-21 11:44

Kosárlabda: Szintet lépne a Megyeri Tigrisek csapata – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja a Megyeri Tigrisek kosárlabdacsapatának edzésén járt, ahol az egyesület szakembereit és játékosait kérte kamera elé. A kisfilmből megtudhatják, hogy hogyan épül fel a klub utánpótlása, valamint milyen merész célokkal vágnak neki a következő esztendőknek.

A Megyeri Tigrisek kosárlabdaklub nagy utat járt be az elmúlt tizenkét évben, hiszen 2009-ben csupán néhány gyerekkel kezdődött el a szakmai munka, két évvel később viszont már több mint száz fiatalt a soraikban tudva alakultak egyesületté az újpestiek. Az azóta eltelt időben a klub folyamatosan fejlődött, ma már a fiúutánpótlás teljes vertikumát lefedik és a felnőtt NB I/B-ben is szerepel csapatuk.

Forrás: Beke Zsombor
Forrás: Beke Zsombor
A mostani tavaszi idény elé bizakodva tekinthetnek az U20-asaik és a saját nevelésű fiatalokat bevető felnőttjeik is, és fontos megjegyezni, hogy az U18-as, az U20-as és az NB I/B-ben szereplő gárda igen szorosan együttműködik. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az egyesület szakembereit és játékosait kérdezte, akik az elmúlt 12 év tapasztalatiról és közeljövő céljairól meséltek.  

További filmek a március 14-i adásunkból: KÉZILABDA – A fiatalok is pazar körülmények között készülnek Győrben TEQBALL – Bárkiből lehet játékos, állítja a háromszoros világbajnok Blázsovics Ádám

További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.