UtánpótlásSport
2024. április 24.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2021-04-22 19:16

Labdarúgás: Szánthó Regő (20) óriási gólja után bekerült a forduló válogatottjába

Hétközi fordulót rendeztek a magyar labdarúgó NBI-ben, amelynek nyitómérkőzése, a Zalaegerszegi TE és a Budafoki MTE összecsapása nagy téttel bírt, hiszen mind a két csapat az első osztályban való maradásért küzd.

A fordulót megelőzően a két csapatot mindössze három pont választotta el egymástól: a zalaiak a tabella tizedik, míg a fővárosiak a - már kiesést jelentő - tizenegyedik pozícióból várták a találkozót. Az óriási tét ellenére kiütéssel nyert a ZTE, 5-0-ás eredménnyel küldték haza a budafokiakat.

Szánthó Regő a Budafok elleni mérkőzésen. Forrás: ztefc.hu
Szánthó Regő a Budafok elleni mérkőzésen. Forrás: ztefc.hu
A Zalaegerszeg csapatában újra betalált, mi több, óriási gólt rúgott a 20 éves Szánthó Regő, aki néhány fordulóval korábban is mutatós találatot jegyzett, akkor szabadrúgásból. Az, hogy a Budafok elleni bomba tudatos megoldás volt-e, vagy egy lecsúszott beadás, mindenki döntse el maga, egy viszont biztos: látványos pillanatról beszélünk. A ZTE fiatalja ezzel már a nyolcadik alkalommal volt eredményes az idei kiírásban. Szánthó egy büntetőt is kiharcolt a mérkőzésen, teljesítményével pedig a forduló válogatottjába is befocizta magát, amit a csakafoci.hu állított össze. Ha kíváncsi a kiesési rangadó összefoglalójára, IDE kattintva megtekintheti (Szánthó gólja 1:48-tól).   További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.