UtánpótlásSport December 8-án Egy nap az utánpótlásért címmel konferenciát rendez az Utanpotlassport.hu szerkesztősége a fiatalok sportjának aktuális kérdéseiről
2022. december 5.
  • instagram
Egy nap az utánpótlásért – konferencia
Keresés:

Sportágak

Triatlon

2021-04-22 16:07

Triatlon: az ifi Eb-ezüstérmes Horváth Karol az utolsó juniorévadára készül

A triatlonsport egyik legnagyobb hazai reménységeként számontartott, 19 éves Horváth Karolt kérdezte az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja.

Horváth Karol Forrás: Tsu
Horváth Karol Forrás: Tsu

Az utolsó évére készül a juniorkorosztályban a Budaörsi Triatlon Klub 19 éves versenyzője, Horváth Karol. Az ifjúsági Eb-ezüstérmes lány a sportág legnagyobb hazai ígéreteinek egyike, szép szerepléssel koronázná meg az idei évet.

Az M4 Sporton látható Jövünk! című utánpótlás-magazinban a versenyző és edzője, Török Alfréd azt is elmondta, mekkora kihívást jelentenek az edzés, miközben az érettségire való felkészülés is a hajrájára fordult. További filmek az április 18-i adásunkból: ÚSZÁS – Csulák Lia Kuvaitból indult, de Érdről jutna el az olimpiára KARATE – Az olimpia is helyet kaphat Ilankovic Aleksandra meglepetéscsomagjában VÍVÁS –A siker nem az utolsó, de nem is az első Szolnokon További korosztályos hírek TRIATLONBAN a sportági aloldalunkon.