UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2021-04-27 14:09

Labdarúgás: egyre több csapat érdeklődik a Törökországban légióskodó Szalai Attila (23) iránt

Remekül indult a 23 éves Szalai Attila törökországi karrierje. A magyar labdarúgó-válogatott hátvédje januárban szerződött a Fenerbahce csapatához az Apollon Limasszoltól, ahol rögtön alapember vált belőle. Jó teljesítményének köszönhetően több európai csapat érdeklődését is felkeltette az utóbbi időben.

Szalai Attila a török első osztályú bajnokságban tizenhat mérkőzésen szerepelt eddig, az elmúlt két fordulóban pedig egyaránt betalált – legutóbb két napja, a Kasimpasa ellen 3–2-re megnyert mérkőzésen. Megbízható teljesítménye miatt könnyen lehet, hogy rövidebb lesz a török állomás, mint az előzetesen várható volt, mivel az érdeklődők száma kis túlzással napról napra gyarapodik.

Egyre több a Szalai Attila iránt érdeklődő csapat. Forrás: Instagram: @szancso41 / MLSZ
Egyre több a Szalai Attila iránt érdeklődő csapat. Forrás: Instagram: @szancso41 / MLSZ
Korábban többek között a Leicester City, a Napoli és a Lazio érdeklődéséről is lehetett vele kapcsolatban olvasni, az angol és a török sajtóban megjelent legújabb hírek szerint pedig a Sevilla és a West Ham United is bejelentkezett a bal lábas játékosért. A helyi médiumok azt írják, a Fenerbahce akár 23 millió fontot is kérhet a labdarúgóért, akit télen „mindössze” 2 millióért szerzett meg a török klub. A sporx.com szerint a Fenerbahce a nyári, részben magyar rendezésű Európa-bajnokság előtt nem fog lépni az ügyben, hogy lehetőleg ezzel is növelje a játékos értékét. Egy biztos: az új csapatának mindenképpen ki kell vásárolnia Szalait, hiszen a jelenlegi szerződése 2025 nyaráig szól. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.