UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2021-05-12 20:19

Labdarúgás: Schäfer András ismét a forduló álomcsapatába került a szlovák bajnokságban

A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő DAC 22 éves magyar válogatott középpályása, Schäfer András ötödször került be a forduló álomcsapatába.

Fölényben vannak a DAC játékosai a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) előző, 30. fordulójának álomcsapatában – számol be az NSO. A dunaszerdahelyiek 22 éves magyar válogatott középpályása, Schäfer András ötödször került be a pontvadászat honlapján megjelent kezdő tizenegybe.

Schäfer András ismét a forduló álomcsapatába került a szlovák bajnokságban Forrás: mlsz.hu
Schäfer András ismét a forduló álomcsapatába került a szlovák bajnokságban Forrás: mlsz.hu
Összesen öt dunaszerdahelyi labdarúgó – Martin Jedlicka, Eric Davis, Schäfer András, Marko Divkovic és Eric Ramírez került be a forduló csapatába, ami nem volt váratlan, mivel a DAC vasárnap 1–0-ra győzött az éllovas Slovan otthonában, ezzel minimum egy héttel elhalasztva az fővárosiak újabb bajnoki címének megszerzését. Az álomcsapatba került dunaszerdahelyiek közül Schäfer András az InStat-index alapján a Fortuna Liga legutóbbi, 30. – a rájátszást tekintve 8. – fordulójának negyedik legjobb labdarúgója volt. A magyar válogatott játékos emellett szerepel a szlovák Sport napilap, és a helyi közszolgálati televízió által készített álomcsapatban is. Előbbi megjelöli a hétvége legjobb edzőjét is – ezt az elismerést a dunaszerdahelyiek mestere, Németh Antal kapta meg. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.