UtánpótlásSport Vívás: bronzérmes a junior női kardcsapat a rijádi korosztályos vb-n (részletek hamarosan...)
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Röplabda

2021-05-20 16:05

Röplabda: A MÁV Előre sikeres nevelőmunkájának nyomában - VIDEÓ

A MÁV Előre röplabda-akadémiáján a járványhelyzet okozta nehézségek ellenére is minőségi nevelőmunka zajlik, minek köszönhetően a székesfehérváriak jelenleg is korosztályos válogatott játékosok sorát adják a sportágnak mind a leány-, mind a fiúszakágban. Az M4 Sporton látható Jövünk! című magazinműsor stábja edzésen látogatta meg az egyesület fiataljait.

Forrás: fehervarvolley.hu
Forrás: fehervarvolley.hu
A székesfehérvári MÁV Előre felnőtt röplabdacsapatai a nők és a férfiak között is az Extraligába jutásért küzdöttek a közelmúltban, ám végül mindkét bajnokságban lemaradtak a feljutásról. A csapatok kereteinek felét egyaránt utánpótláskorúak adták mindkét nem esetén. Az egyesület az ország legjelentősebb utánpótlás-nevelő műhelyei közé tartozik, pláne ha figyelembe vesszük, hogy a fiú- és a leányszakágban is az élmezőnybe tartoznak. Az M4 Sporton látható Jövünk! című magazinműsor stábja edzésen látogatta meg a fehérvári klub növendékeit.

További filmek a május 16-i adásunkból: TRIATLON – Még a járvány alatt is nőtt a gyereklétszám a PSN Zrt. szakosztályában SÚLYEMELÉS – Újvári Lajos az ifjúsági Eb-n is nagyot alakítana KÉZILABA – Jól szerepeltek a debreceni akadémisták a bajnokságokban

További korosztályos hírek RÖPLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.