UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2021-05-29 12:44

Kosárlabda: a BEAC-ban nincs recept az utánpótlás-nevelésre, ám évről évre remekül főznek belőle - VIDEÓ

A BEAC-Újbuda leánycsapatai ismét remekül szerepelnek az utánpótlás kosárlabda-bajnokságokban, hiszen – a korábbi évekhez hasonlóan – a serdülők az országos döntőben szerepelnek, mi több, néhány pont hiányzott csak hozzá, hogy két együttesük is beverekedje magát a legjobb nyolcba. Az M4 Sporton látható Jövünk! című magazin stábja edzésen látogatta meg az egyesület tehetségeit.

A BEAC serdülő „A” csapata a végső győzelemre pályázik a nyolcas fináléban Forrás: BEAC-Újbuda
A BEAC serdülő „A” csapata a végső győzelemre pályázik a nyolcas fináléban Forrás: BEAC-Újbuda
A BEAC-Újbuda hagyományosan a hazai kosárlabdaélet egyik legjobb leányutánpótlás-nevelő műhelye. A fővárosi klub csapatai rendre a korosztályos bajnokságok élmezőnyébe tartoznak. Ez idén sem volt másképp: az egyesület a juniorok mellett a serdülők között is képviseltetheti magát az országos döntőben. Az M4 Sporton látható Jövünk! című magazin stábja edzésen látogatta meg az újbudai reménységeket.

További filmek a május 23-i adásunkból: TOLLASLABDA – Sikeres elődök nyomában a debreceni szakosztály játékosai  BIRKÓZÁS – A 21 éves Szőke Alex immár Tokióra készül KÉZILABDA – Korábban nem látott magasságokban a Pénzügyőr SE

További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.