UtánpótlásSport
2024. április 27.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2021-06-05 11:27

Kosárlabda: a három Toman nővér díszelőadása a kadétok országos bajnoki döntőjében – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta a Csata DSE kadétbajnok kosárlabdacsapatának reménységeit, a három Toman lányt. A trió tagjai az országos bajnoki fináléban az együttesük legjobb pontszerzőiként járultak hozzá a sikerhez.

Balról: Réka, Petra és Dóra Fotó: Bodrogi Tamás
Balról: Réka, Petra és Dóra Fotó: Bodrogi Tamás
A közelmúltban a Toman testvérek vezérletével nyerték meg a Vasas elleni országos kadétbajnoki finálét a Csata DSE egész évadban veretlen leánykosarasai. A legfontosabb meccsen a győztes csapat legjobbja a három Toman lány volt. A 16 éves Petra 34 ponttal a mezőny legeredményesebbjeként zárt, kiérdemelve ezzel az MVP-címet is. Az egy évvel fiatalabb ikertestvérei közül Dóra 12 ponttal, míg Réka 11-gyel vette ki a részét a diadalból. Az M4 Sporton látható Jövünk! című magazinműsor stábja edzésen látogatta meg az ígéreteket és edzőjüket, Tursics Krisztiánt.

További filmek a május 30-i adásunkból: RITMIKUS GIMNASZTIKA – A legjobbakkal tartaná a lépést a juniorcsapat ÖTTUSA – Bauer Blanka az edzésen is jó, de a versenyen még jobb ÖKÖLVÍVÁS – Négynapos sportági ünnep Egerben

További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.