UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2021-06-08 14:33

Labdarúgás: együttműködési megállapodást írt alá a Budapesti Honvéd SE és a Budapest Honvéd FC

A jövőben a Budapesti Honvéd SE labdarúgó szakágában sportoló legtehetségesebb fiatalok a Budapest Honvéd FC-ben is folytathatják a karrierjüket.

Együttműködési megállapodást írt alá a Budapesti Honvéd Sportegyesület és a Budapest Honvéd FC, amelynek értelmében a BHSE-ben 2019-ben indított labdarúgó szakágban sportoló legtehetségesebb fiatalok a Budapest Honvéd FC-ben is folytathatják karrierjüket.

Együttműködési megállapodást írt alá a Budapesti Honvéd SE és a Budapest Honvéd FC Forrás: honved.hu
Együttműködési megállapodást írt alá a Budapesti Honvéd SE és a Budapest Honvéd FC Forrás: honved.hu
Gergely István, a BHSE nemrégiben újabb négy évre megválasztott ügyvezető elnöke elmondta, hogy az egyesület kiváló toborzási programjainak köszönhetően jelentős gyereklétszámot tud mozgatni, amely egyedülálló alapot jelenthet a minőségi kiválasztásra és utánpótlás-nevelésre. „Egyesületünkben miután egy új MLSZ szabványnak megfelelő műfüves labdarúgópálya került átadásra, elindítottuk a legfiatalabb korcsoportoknak az edzéslehetőséget. Ehhez a munkához kapunk most szakmai segítséget és támogatást a kiváló, és méltán híres Budapest Honvéd FC Magyar Futball Akadémiájától. Köszönöm a Budapest Honvéd FC szakmai stábjának, hogy segítséget és szakmai útmutatást nyújtanak nekünk, amely az U7-U14-es korosztályú gyermekek képzését segíti a megfelelő edzői gárda kiválasztásával és folyamatos képzésével.” Kun Gábor, a Budapest Honvéd FC ügyvezetője arról beszélt, örül, hogy a BHSE-vel meglévő kiváló kapcsolat hivatalos együttműködési megállapodás formájában is megmutatkozik. „A Honvéd erejét, népszerűségét mutatja, hogy rengeteg sportolni vágyó fiatal választja ezt a klubot. Az együttműködésünk értelmében idén nyártól még szorosabb közös munka lesz a BHSE-vel, ezáltal is lehetőséget teremtve az itt focizó kisiskolásoknak, akik közül a legtehetségesebbek később a Magyar Futball Akadémián folytathatják majd a pályafutásukat. Remélem, hogy nagyon sok jövőbeli NBI-es és válogatott játékost adhatunk közösen a magyar labdarúgásnak tovább öregbítve a Honvéd hírnevét” Imre Géza, a BHSE sportigazgatója a jelen lévő média képviselőinek kérdésére válaszolva elmondta, hogy a Budapesti Honvéd Sportegyesület „Az Iskolám a Honvédban” program keretében 1300 kisiskoláskorú gyermek számára biztosítja a létesítményi és szakmai hátteret a kihelyezett testnevelési órákra, így az edzők pontosan fel tudják mérni, kik azok, akik talán egyszer felnőttként olyan tudással fognak rendelkezni, mint méltán híres elődeik. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.