UtánpótlásSport
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Cselgáncs

2021-08-26 17:14

Kosárlabda: Baa Dominika a szintlépés jegyében váltott, a TFSE-MTK-ba igazolt (VIDEÓ)

A felnőttélvonalban szereplő TFSE-MTK nyáron szerződtetett 16 éves kosarasa, Baa Dominika és Magyar Bianka vezetőedző nyilatkozott az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábjának a tehetség átigazolásának hátteréről, illetve a következő évad várakozásairól.

Jól halad Baa Dominika (jobbra) beilleszkedése az új csapatában Forrás: mtk.hu
Jól halad Baa Dominika (jobbra) beilleszkedése az új csapatában Forrás: mtk.hu
A 16 éves, korosztályos válogatott kosárlabdázó, Baa Dominika a nyáron klubot váltott, és a nagykanizsai nevelőegyesületében eltöltött nyolc esztendő után az NB I A-csoportjában szereplő, TFSE-MTK együtteséhez igazolt, így a legmagasabb szinten folytatja pályafutását. A fiatal befogadó közegre lelt új egyesületében, és napról napra egyre jobban érzi magát a fővárosban. Az M4 Sporton látható Jövünk! című magazin stábja az új környezetben, edzésen látogatta meg az ígéretes játékost és edzőjét, Magyar Biankát.

További filmek az augusztus 22-i adásunkból: STRANDRÖPLABDA – Villogtatják oroszlánkörmeiket a gödöllői fiatalok TOKIÓI PARALIMPIA – Gőzerővel készülnek a fiatal magyar kvótások ATLÉTIKA – Palkovits István már nem az U23-as Eb-győzelemmel van elfoglalva

További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.