UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2021-09-01 15:35

Kézi: eredményesen kezdték az NB I-es évadot a Telekom Veszprémi fiataljai

Lukács Péter (19) háromszor, Ilics Zoran (19) pedig kétszer talált be a Telekom Veszprém férfi élvonalbeli kézilabdacsapatának első őszi bajnokiján a Komló ellen; ebből arra lehet következtetni, hogy a mostani évadban a korábbiaknál tényleg nagyobb szerep hárulhat a fiatalokra a bakonyiaknál.

Már júliusban arról lehetett olvasni, hogy az új edzői stáb Momir Ilics és Gulyás Péter vezetésével egyik céljaként a saját nevelésű játékosok csapatba építését tűzte ki céljául. Miután kedden a Telekom Veszprém lejátszotta első szezonbéli bajnokiját, láthattuk, az edzőpáros tényleg pályára küldte a fiatalokat.

Lukács Péter jól kezdte az NB I-es szezont Forrás: Telekom Veszprém
Lukács Péter jól kezdte az NB I-es szezont Forrás: Telekom Veszprém
Igaz, egyelőre nem egy végletekig kiélezett mérkőzésen, a házigazda veszprémiek a papírformának megfelelően 39–24-re múlták felül a Komlót, ám a közel negyven gólból a nemrégiben véget ért ifjúsági Eb-ről hazatérő Lukács Péter (19) hármat, Ilics Zoran (19) pedig kettőt vállalt. Hozzá kell tenni, hogy korábban már a másik magyar „óriás” a Pick Szeged is bemutatkozott az évadban, a Kecskemétet múlta felül hazai pályán, a szintén 19 éves korosztályos válogatott Szilágyi Benjámin kétszer talált be. További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.