UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2021-10-09 13:30

Kosárlabda: Valenciában nemzetközi tornán szerepelnek a Soproni Darazsak Sportakadémia juniorjai

A hét végén nívós, nemzetközi felkészülési tornán játszik Valenciában a Soproni Darazsak Sportakadémia U18-as leány kosárlabdacsapata. Az ellenfelek között szerepel többek között a Barcelona, az Unicaja Malaga és az Alba Berlin együttese is.

Péntektől vasárnapig Valenciában rangos nemzetközi tornán szerepel a Soproni Darazsak Sportakadémia juniorcsapata – írja a wbasket.hu.

Forrás: wbasket.hu / Soproni Darazsak Sportakadémia
Forrás: wbasket.hu / Soproni Darazsak Sportakadémia
A valenciai erőfelmérőn két csoportban nyolc csapat méri össze az erejét. Az A-csoportban küzd meg egymással a Barca CBS, a Valencia, az Alba Berlin és a Stella Azzura. A “B” jelű négyesben kapott helyett a Soproni Darazsak Sportakadémia, a Unicaja Malaga, az UE Mataro és a Movistar Estudiantes. Pénteken és szombaton rendezik a csoportmérkőzéseket. Vasárnap pedig a csoportok végeredménye alapján játszanak keresztbe a csapatok a helyosztón. A csoportok első helyezettjei vívják a döntőt és így tovább sorban. A pénteki első csoportmeccsen a magyar csapat 76-32-es vereséget szenvedett az Unicaja Malaga ellen, majd az UE Mataro csapatával szemben is alulmaradt 70-35-ös arányban.

A Soproni Darazsak Sportakadémia csoportmérkőzései: Október 8., péntek 16:00 Soproni Darazsak Sportakadémia–Unicaja Malaga 32-76 Október 9., szombat 10:00 Soproni Darazsak Sportakadémia–UE Mataro 35-70 20:00 Soproni Darazsak Sportakadémia–Movistar Estudiantes

További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.