UtánpótlásSport
2023. február 8.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Korcsolyasportok

2021-10-16 12:48

Műkorcsolya: Berei Mózes József (17) ezüstérmet szerzett a Budapest Trophyn

A junior férfiak mezőnyében ezüstérmet szerzett a 17 éves műkorcsolyázó, Berei Mózes József a Vasas Jégcentrumban zajló Budapest Trophyn.

Jól kezdte az október 14-17. között zajló Budapest Trophyt a Sebestyén Korcsolya SE ifjú versenyzője, Berei Mózes József. A fiatal az első napot a junior férfiak mezőnyének élén zárta 58,34 pontos programjának köszönhetően, így nem csoda, hogy nagy reményekkel indult neki a második körnek.

Berei Mózes ezüstérmet ünnepelhetett a második napő végén Fotó: Derencsényi István
Berei Mózes ezüstérmet ünnepelhetett a második napő végén Fotó: Derencsényi István
A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség beszámolója szerint a magyar versenyző utolsóként lépett jégre a pénteki napon, de sajnos rontott, így a második produkciójával az ötödik helyet szerezte meg. Összesítésben ez ezüstérmet ért a SKSE versenyzője számára. A junior jégtáncosok mezőnyében két magyar pár indult. A Leveles Balázs-Leveles Réka (HKA) párosnak jól sikerült a kűrje, így ők negyedik helyen zárták a versenyt. A Csikós Patrik-Csikós Petra (SOI) páros rontott a kűrben, így visszacsúsztak a hatodik helyre. A versenyszámot az orosz fiatalok dominálták, hiszen mindhárom párosuk dobogós lett. A szombati, harmadik napon 13.30-kor kezdenek a versenyzők, a programba már a junior lányok is becsatlakoznak. A verseny közvetítése ITT, míg a részletes eredmények ITT érhetők el. További korosztályos hírek KORCSOLYASPORTOKBAN a sportági aloldalunkon.