UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2021-11-26 17:56

Kézilabda: Lukács Péter megszerezte az első gólját a Bajnokok Ligájában

A Telekom Veszprém 18 éves irányítója, Lukács Péter a Motor Zaporizzsja hazai legyőzésekor szerezte meg pályafutása első BL-gólját.

Hét góllal nyert (36-29), s visszavágott a múlt heti vereségért a Telekom Veszprém az ukrán Motor Zaporizzsjának a férfi Bajnokok Ligájában, így feljött a B csoport második helyére.

Fotó: Vörös Dávid/Telekom Veszprém
Fotó: Vörös Dávid/Telekom Veszprém
A 18 éves Lukács Péter hétméteresből szerezte meg az első gólját az első számú nemzetközi kupasorozatban. „Természetesen remek érzés volt. Izgultam és boldog vagyok a gól miatt. Elérzékenyültem, mert fontos pillanat ez a számomra, hiszen gyerekkorom óta arra vágytam, hogy egyszer a Bajnokok Ligájában szerepelhessek, és gólt, gólokat lőjek. Nagyon boldog vagyok és tényleg hálás mindenkinek: az edzőimnek, a csapattársaknak, a klubnak. Itt mindenki sokat segít. Ilyen szurkolók előtt mindig hatalmas élmény játszani, és köszönöm nekik a támogatást, mert jólesett a meccs végén is, illetve, amikor odaálltam a heteshez, akkor is hihetetlen érzés volt.” További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.