UtánpótlásSport
2024. április 23.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Röplabda

2021-12-01 13:35

Röplabda: a dági fiatalok Dávidként küzdenek Góliátok ellen - VIDEÓ

A Dág KSE röplabda-szakosztálya a férfiszakágban nemcsak a felnőttszinten eredményes, hanem az utánpótlásban is rendre megszorongatják – akár le is győzik – az ország legnagyobb nevelőműhelyeinek a csapatait. A közelmúltban az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja látogatott el hozzájuk.

Forrás: Dág KSE
Forrás: Dág KSE
A dági röplabdasport több mint 70 éves múltra tekint vissza, és a hagyományokra építve az Esztergom közelében található kis település nevelőműhelye manapság is felveszi a versenyt a legjobbakkal. Tavasszal például két fiúcsapatuk is bejutott a korosztályos országos bajnoki döntőbe, ám Kiss Kálmán szakosztályvezető szerint nekik ennél is nagyobb céljaik vannak. Az M4 Sporton látható Jövünk! című magazin stábja edzésen látogatta meg a község U17-es együttesét.

További filmek november 28-i adásunkból: ASZTALITENISZ – Szántosi Dávid és András Csaba is gőzerővel készül azutánpótlás-világbajnokságra ÚSZÁS – Ábrahám Minna háromszor állt dobogón a rövid pályás felnőtt ob-n ATLÉTIKA - Mátó Sára nagy tervekkel érkezett MTK Budapestbe

További korosztályos hírek RÖPLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.