UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2021-12-07 16:36

Kosárlabda: egy győzelemmel és két vereséggel zárt Spanyolországban az U16-os válogatott

A spanyolok U16-osoktól kétszer kikapott, az U15-ösöket egyszer legyőzte Toledóban a magyar U16-os kosárlabda-válogatott.

Forrás: Baloncesto Espana
Forrás: Baloncesto Espana
Vasárnaptól keddig Spanyolországban játszott felkészülési mérkőzéseket az U16-os leány kosárlabda-válogatott. Miután a németek az utolsó pillanatban lemondták a szereplést, kizárólag a hazai csapatokkal találkoztak a mieink. Az első és harmadik találkozón az U16-os együttes ellen léptek pályára Mészárosné Kovács Andrea tanítványai, előbb 64-39-re, majd 67-54-re kaptak ki. Hétfőn viszont magabiztosan, 72-60-ra verték az U15-ös alakulatot. A magyar együttes a két ünnep között Lengyelországban szerepel az Olimpiai Reménységek Versenyén.

Az U16-os leányválogatott kerete: Drahos Leila (Szegedi KE), Fárbás Eliza (DVTK), Gábor Lili (Csata DSE), Igaz Eszter (Vasas Akadémia), Janzsó Alíz (Darazsak Sportakadémia), Kókai Patrícia (Darazsak Sportakadémia), Rátkai Eszter (NKA Pécs), Szakolczi Diána (NKA-Pécs), Toman Dóra (Csata DSE), Toman Réka (Csata DSE) és Tózer Nemes Boglárka (Kecskeméti KA)

További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.