UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Jégkorong

2021-12-23 13:18

Jégkorong: érzi az előrelépést az U16-os válogatott szövetségi edzője

Az U16-os nemzeti együttes a válogatott hasznos edzőtáborban vett részt, emellett három felkészülési meccset is játszott Székesfehérváron.

Három mérkőzést játszott a múlt héten az U16-os válogatott. Először büntetők után 4–3-ra maradt alul az egy évvel idősebb magyar alakulattal szemben, majd 6–2-ra kapott ki a lengyel U18-asoktól, végül 5–3-ra győzte le a magyar U17-eseket.

Forrás: MJSZ
Forrás: MJSZ
Péter Róbert vezetőedző elégedetten értékelt a hazai szövetség honlapjának. „Az összetartás során a maximális koncentráción és a mérkőzésjellegű edzéseken volt a hangsúly. Az edzéseket az egyéni taktikai és technikai elemek fejlesztésére, jó szokások automatizálására alapoztuk. Elégedett vagyok a látottakkal és a hozzáállással, a három székesfehérvári mérkőzés remek lehetőség volt használni a gyakorolt elemeket.” Nem jó hír viszont, hogy a csapat év végi svédországi túrája a járványhelyzet miatt elmarad. „Sajnos a december végi MODO Kupa szervezői a kialakult vírushelyzetre való tekintettel visszavonták a meghívást. Sokat dolgoztunk azon, hogy egy év szünet után, címvédőként újra megmérettessük magunkat ezen a rangos tornán, sajnos erre az idén nem lesz lehetőségünk.” További korosztályos hírek JÉGKORONGBAN a sportági aloldalunkon.