UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Jégkorong

2021-12-31 14:28

Jégkorong: szupermini Winter Classicot tartottak a székesfehérvári Kori Ligetben

Az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia szupermini korosztálya nem mindennapi környezetben mutatkozott be Székesfehérvár belvárosában.

A nyitott pályás jégkorong mindig különleges hangulatot hordoz – ezt tudhatjuk az NHL-es Winter Classic-mérkőzésekről is. Nem volt ez másképpen 2021 utolsó napján a Zichy-ligetben sem, ahol Székesfehérvár Városgondnoksága jóvoltából az Ifjabb Ocskay Gábor Akadémia legkisebbjei játszhattak bemutatómérkőzéseket a Kori Ligetben.

Forrás: jegkorongakademia.hu
Forrás: jegkorongakademia.hu
A korosztály edzőinek célja a különleges, hagyományteremtő célú programmal az volt, hogy megismertessék a sportoló gyerekekkel azt, hogyan és honnan indult a jégkorong. És persze, hogy ők is átélhessék a nyitott pálya élményét és ennek minden velejáróját. Az egyórás esemény során jégre lépett a résztvevő játékosok mindegyike, a három a három elleni bemutatómérkőzések nem csak a hozzátartozók, hanem a járókelők és a Kori Liget látogatói körében is nagy népszerűségnek örvendtek, ezen kívül a kis akadémisták is életre szóló élménnyel gazdagodtak – számolt be az államilag kiemelt akadémia a hivatalos honlapján. További korosztályos hírek JÉGKORONGBAN a sportági aloldalunkon.