UtánpótlásSport
2024. április 24.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2022-01-12 19:56

Kézilabda: fordulatos meccsen döntetlent játszott Egyiptommal a junior férfiválogatott

Az utolsó percben csúszott ki a junior férfi kézilabda-válogatott kezéből a győzelem az első Egyiptom elleni balatonboglári felkészülési mérkőzésen.

Balatonbogláron folytatta a munkát a junior férfi kézilabda-válogatott, amely az eredeti program szerint Három Nemzet-tornán vett volna részt. Ám mivel a szlovénok visszamondták a szereplést, kétszer találkozik az egyiptomiakkal Sótonyi László együttese.

Forrás: neka.hu
Forrás: neka.hu
A találkozót a mieink kezdték jobban, három góllal is vezettek, a szünetre mégis a vendégek vonulhattak előnyben (12–14). A fordulás után a hajrára ledolgozta a hátrányát a magyar válogatott, fej-fej mellett haladtak a felek. A 59. percben a kétgólos előnyért támadhattunk, a vége mégis döntetlen lett (25–25). A két csapat legközelebb csütörtökön 18 órakor találkozik, ismét Bogláron.

JUNIOR FÉRFI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS, BALATONBOGLÁR Magyarország–Egyiptom 25–25 (12–14) Magyarország: Palasics, Takács Á. (kapusok), Temesvári 1, Ilics, Pergel 3, Papp T., Sisa 5, Ónodi-Jánoskút 2, Krakovszki B., Imre 3, Fazekas 1, Radvánszki, Lukács P. 8, Krakovszki Zs. 1, Bodócs 1. Szövetségi edző: Sótonyi László

További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.