UtánpótlásSport
2024. április 24.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2022-01-16 18:35

Kézilabda: juniordöntetlenek és serdülőgyőzelmek a nemzetközi héten

Jól teljesítettek fiú kézilabda-válogatottjaink a héten: a juniorok a szezonbéli veretlenségüket, a serdülők pedig a százszázalékos mérlegüket őrizték meg.

Rossz hírrel kezdődött a válogatott hét: kiderült, az ifjúsági fiúegyüttes nem utazik Lengyelországba, miután elmarad a torna, amelyen még a franciák és a dánok is részt vettek volna.

Két döntetlent játszott a juniorválogatott Fotó: Németh Levente/Sonline
Két döntetlent játszott a juniorválogatott Fotó: Németh Levente/Sonline
Így maradtak a juniorok és a serdülők. A Sótonyi László vezette U20-as gárda dupla mérkőzést játszottak az egyiptomiakkal, miután a szlovénok távol maradtak a balatonboglári Három Nemzet-tornáról. A szezonban korábban már a németeket és a horvátok is felülmúló magyar csapat ezúttal is megőrizte a veretlenségét, igaz, a győzelem sem jött össze: a 25–25-ös döntetlent 29–29-es követte. A serdülők decemberben játszottak az első mérkőzéseiket Szegeden, ahol kétszer legyőzték a szerbeket. A következő állomás Nagykanizsa volt, ahol a szlovén válogatott volt az aktuális ellenfél. A hibátlan mérleg pedig megmaradt: előbb 30–24-re, majd 32–28-ra nyert Szabó Levente együttese. További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.