UtánpótlásSport
2024. április 27.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2022-01-18 12:38

Labdarúgás: a 21 éves Mocsi Attila az NB I-es Zalaegerszeg csapatához igazolt

A Zalaegerszeg NB I-es labdarúgócsapata kivásárolta a szerződéséből és 2025-ig szóló szerződést kötött az U21-es válogatottban is szereplő szombathelyi játékossal Mocsi Attilával.

A 21 éves, felvidéki születésű Mocsi Attila 2020. július 31-én a Mol Fehérvártól érkezett Szombathelyre és gyorsan alapemberré vált a Haladásban. Bemutatkozott az U21-es válogatottban is, szerepelt a tavalyi, részben hazai rendezésű U21-es Európa-bajnokságon. A középső védő 56 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Haladásban, két gólt szerzett és két gólpasszt adott – írja az NSO.

Mocsi Attila, már kék-fehér mezzel a kezében Forrás: ztefc.hu
Mocsi Attila, már kék-fehér mezzel a kezében Forrás: ztefc.hu
A fiatal védő tavasztól már az első osztályban bizonyíthat, miután a Zalaegerszeg csapata kifizette a kivásárlási árát, és 2025-ig szóló szerződést kötött Mocsival. Az ifjú játékos a zalaiak honlapjának adott nyilatkozatot a kontraktus aláírását követően. „Nagyon örülök, hogy itt lehetek és az NB I-ben bizonyíthatok. Bízom benne, hogy tudok élni ezzel a lehetőséggel, szeretném a csapatot segíteni. Bizakodó vagyok és nagyon várom már, hogy a csapattal edzhessek, majd ezt követően bemutatkozzak Zete-mezben.” További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.