UtánpótlásSport
2024. május 17.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2022-03-15 18:59

Kézilabda: Fazekas Gergő a következő két szezonban Plockban játszik, utána tér vissza Veszprémbe

A nemzetközi porondon szereplő Wisla Plockban folytatja pályafutását a férfiválogatott 18 éves irányítója, Fazekas Gergő. A tervek szerint két évig szerepel Lengyelországban, majd a Telekom Veszprémet erősítheti.

Már korábban megírtuk, hogy Fazekas Gergő a nyáron a Fejér B.Á.L.-Veszprém együttesétől a Telekom Veszprémbe igazol. A hazai kézilabda legnagyobb ígéreteinek egyike akkor négyéves szerződést kötött a bakonyi sztárcsapattal, de jelezték, hogy egyelőre külföldre, kölcsönbe megy tapasztalatot szerezni.

Fazekas Gergő Forrás: MKSZ
Fazekas Gergő Forrás: MKSZ
Kedden a klub közleményéből az is kiderült, hogy az a külföldi csapat a lengyel Wisla Plock lesz, amelyben jelenleg a szintén válogatott Szita Zoltán szerepel, de a már Veszprémet erősíti Ilics Zoran is játszott korábban ott. Az együttest nem mellesleg a korábbi veszprémi tréner, Xavier Sabate irányítja. Fazekas a szezon végéig természetesen a kisebbik veszprémi gárdát erősíti, amelyben a mostani idényben tizennyolc mérkőzésen 95 gólt szerzett. A napokban pedig a felnőttválogatottal készül a két németországi felkészülési meccsre. További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.