UtánpótlásSport
2024. április 23.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Vízilabda

2022-04-24 19:42

Vízilabda: Gaszt Roland számára a határ a csillagos ég - VIDEÓ

A 17 éves Gaszt Roland – a pécsi vízilabdasport egyik legígéretesebb fiatal játékosaként – rendszeresen szóhoz jut a felnőtt ob I-ben, sőt immár fontos láncszeme a PVSK-Mecsek Füszért első csapatának. Az M4 Sporton látható Jövünk! című magazin stábja edzésen látogatta meg a tinédzser pólóst.

Gaszt Roland Fotó: Dobos Sándor
Gaszt Roland Fotó: Dobos Sándor
A mindössze 17 éves Gaszt Roland mostanra stabil, meghatározó játékossá nőtte ki magát az ob I-ben szereplő a PVSK-Mecsek Füszért vízilabdacsapatában. Eközben évek óta csapatkapitányként vezeti mind a pécsi ifjúsági együttest, mind a korosztályos válogatottat, utóbbival ez rendre szép sikerekkel – akár aranyéremmel – is párosul. Az M4 Sporton látható Jövünk! című magazin stábja edzésen forgatott a fiatal pólóssal és mesterével, Török Viktorral.

További filmek az április 17-i adásunkból: KÉZILABDA – A Kozármisleny SE a nagy klubokkal is felveszi a versenyt az utánpótlás-bajnokságokban GOKART – A 13 éves Molnár Martin a csúcsig gyorsítana KOSÁRLABDA – Hőgye Patrik sorra veszi az akadályokat a PVSK-ban ÚSZÁS – Bőven lesz feladata az idén az utánpótlásnak

További korosztályos hírek VÍZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.