UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2022-05-17 17:02

Kézilabda: Farkas Johanna a következő évadban is a Dunaújvárost erősíti

A 20 éves, juniorválogatott irányító, Farkas Johanna kölcsönszerződése után végleg eligazol a Győri ETO KC csapatától és ahogyan a mostani szezonban, szeptembertől is a Dunaújvárosi KKA együttesében játszik.

Bár egy NB I-es mérkőzés, illetve a Magyar Kupa négyes döntője még hátra van, elmondható, remek szezont tudhat maga mögött a Dunaújvárosi KKA 20 éves kézilabdázója, Farkas Johanna. A juniorválogatott irányító csapata házi gólkirályaként 25 mérkőzésen 116-szor talált be az ellenfelek kapujába, nem csoda, hogy a Fejér megyeiek szerették volna megtartani.

Forrás: Dunaújvárosi KKA
Forrás: Dunaújvárosi KKA
Nevelőegyesülete, a Győri ETO KC hivatalos honlapján számolt be, hogy a játékos fejlődését és a lehető legtöbb játéklehetőséget szem előtt tartva hozzájárul a végleges átigazoláshoz. „Köszönök mindent a Győri Audi ETO KC-nak az elmúlt évekért, sosem felejtem el az itt tanultakat. Tudtam, hogy egyszer eljön ez a pillanat is, amikor elhagyom nevelőegyesületemet, az ETO családot. Szeretnék sok sikert kívánni a klubnak, remélem, egy nap nem csak ellenfélként térhetek majd vissza az Audi Aréna Győrbe” – mondta Farkas volt klubja honlapjának az ott eltöltött évekről. További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.