UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2022-05-21 14:26

Kosárlabda: Miklós Melinda már a „nagyok” között is helytáll, akár az Euroligában is – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az Atomerőmű KSC Szekszárd 18 éves kosárlabdázójával, Miklós Melindával forgatott, aki az elmúlt évadban abszolút szintet lépett: a hazai felnőttélvonal mellett már az Euroligában is sok játéklehetőséget kapott, amellyel összességében remekül élt.

Miklós Melinda Fotó: Girgász Péter / MKOSZ
Miklós Melinda Fotó: Girgász Péter / MKOSZ
Már nemcsak epizód-, hanem többször akár főszerep is jutott a nemrégiben véget ért bajnoki évadban a mindössze 18 éves Miklós Melindának a bajnoki ezüstérmesként záró Atomerőmű KSC Szekszárd kosárlabdacsapatában. A fiatal játékos látványos fejlődésen ment keresztül, és a hazai felnőttélvonal mellett már az Euroligában is igazolta tehetségét, így nem meglepő, hogy teljesítményére Székely Norbert szövetségi kapitány szintén felfigyelt, és meghívta a felnőttválogatott májusi összetartására. Az M4 Sporton látható Jövünk! című magazin stábja Szekszárdon látogatta meg a fiatalt, illetve nevelőedzőjét, Harsányi Máriát.

További filmek a május 15-i adásunkból: A világ korosztályos élvonalába törtek a Ludovika tőrözői – VÍVÁS Molnár Dóra a remek felnőtt ob után a világbajnokságra is készülhet – ÚSZÁS A hibátlan alapszakasz után címet védene az FTC az ifjúsági leánybajnokságban – KÉZILABDA Könczöl Ádám nagy álma, hogy meccseket is nyerjen az olimpián – TOLLASLABDA

További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.