UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Jégkorong

2022-05-27 11:26

Jégkorong: Vas Márton lett az U20-as válogatott szövetségi edzője

A Magyar Jégkorong Szövetség hivatalos honlapján jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg Horváth András szerződését, és a jövőben az eddig általános igazgatóként dolgozó Vas Márton irányítja a válogatottat.

A korábban elfogadott stratégia végrehajtásával összhangban történtek ezek a változások, melynek értelmében a férfi és a női szakág önállósága markánsabban jelenik meg a Szervezeti és Működési Szabályzatban, ezzel együtt az általános menedzser feladatait is szétbontották, a pozíció így megszűnt – tájékoztat a jegkorongszovetseg.hu.

Forrás: MJSZ
Forrás: MJSZ
Az elnökség nem hosszabbította meg az U20-as válogatott szövetségi edzője, Horváth András szerződését, eddigi munkáját megköszönte és sok sikert kívánt neki a továbbiakban. A grémium egyúttal Vas Mártont kérte fel U20-as szövetségi edzőnek, akinek az eddigiekhez képest szorosabban kell együttműködnie a felnőttválogatott stábjával, feladata lényegében integrálódik a nagyválogatott munkájába. Vas korábban már betöltötte a juniorválogatott kapitányi feladatait, irányításával (a későbbi kapitány, Horváth András másodedzőként volt a stáb tagja) jutott fel a divízió I/A csoportba a korosztályos csapat 2019 decemberében. További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.