UtánpótlásSport December 8-án Egy nap az utánpótlásért címmel konferenciát rendez az Utanpotlassport.hu szerkesztősége a fiatalok sportjának aktuális kérdéseiről
2022. december 5.
  • instagram
Egy nap az utánpótlásért – konferencia
Keresés:

Sportágak

Tornasportok

2022-05-31 14:44

Torna: Czifra Bettina Lili nyerte az egyéni összetettet az ifjúsági országos bajnokságon

Czifra Bettina Lili szerezte meg az aranyérmet egyéni összetettben a Központi Tornacsarnokban rendezett ifjúsági országos bajnokságon, majd a dunaújvárosi versenyző a szerenkénti döntőkben további három elsőséget is begyűjtött.

Czifra Lili állhatott a dobogó legfelső fokán az egyéni összetettben az ifi ob-n
Czifra Lili állhatott a dobogó legfelső fokán az egyéni összetettben az ifi ob-n
Az április végi ifjúsági szerenkénti országos bajnokságot – betegség miatt – végül ki kellett hagynia Czifra Bettina Lilinek, ám az elmúlt hét végén tartott egyéni korosztályos ob-n újra a legjobb formáját hozta a Dunaújvárosi KSE tornásza. Czifra 50.400-es pontszámmal diadalmaskodott az összetett versenyben, megelőzve a KSI reménységét, Balzsay Hannát (49.000), aki a második helyen végzett, míg a dobogó legalsó fokára a szombathelyi Delfin Sportiskola SE tehetsége, Maráczi Fruzsina állhatott fel (47.700). Az egyéni összetett verseny részletes eredményei ITT megtekinthetők. Majd Czifra a szerenkénti döntőkben is folytatta remeklését: felemás korláton (12.200), gerendán (12.900) és talajon (12.000) is aranyérmet nyert, így összesen négy sikerrel fejezte be a hétvégét. Ugrásban Bogyó Anna Szófia (12.750; KSI) győzött. A szerenkénti finálék eredményei ITT elérhetők. További korosztályos hírek TORNASPORTOKBAN a sportági aloldalunkon.