UtánpótlásSport Vívás: bronzérmes a junior női kardcsapat a rijádi korosztályos vb-n (részletek hamarosan...)
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Ökölvívás

2022-06-17 11:34

Ökölvívás: több mint fél évszázada sikeres a KSI szakosztálya – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja a több mint fél évszázada eredményesen működő, fővárosi KSI ökölvívó-szakosztályát látogatta meg.

Gőzerővel készülnek a KSI fiatal bokszolói Fotó: Máj Tamás
Gőzerővel készülnek a KSI fiatal bokszolói Fotó: Máj Tamás
A KSI ökölvívó-szakosztálya a magyar boksz világának egyik megkerülhetetlen műhelye, amely több mint fél évszázada ér el szebbnél szebb sikereket itthon és külföldön egyaránt. A többek mellett az olimpiai érmes, világ- és Európa-bajnok Erdei Zsoltot kinevelő klub az elmúlt évek során is eredményesen szerepelt, fiataljai az ország élmezőnyéhez tartoznak; a nemrégiben megrendezett utánpótlás Magyar-kupán és a 71. Bornemissza-emlékversenyen is eredményesen szerepeltek. A közelgő korosztályos kontinensviadalokra készülő sportolókat az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg.

További filmek a június 12-i adásból: KÉZILABDA –Terjék Roland idővel a BL-ben szerepelne a Montpellier-vel VÍZILABDA – Sporttörténelmi bajnoki címet szereztek a szegedi serdülők VÍVÁS – A 15 éves Papp Jázmin a hódmezővásárhelyi klub legnagyobb sikerét érte el az idén KOSÁRLABDA – a paksi pontgyáros, Kékesi Kolos az Euroligáig meg sem állna

További korosztályos hírek ÖKÖLVÍVÁSBAN a sportági aloldalunkon.