UtánpótlásSport
2024. április 18.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2022-06-23 13:50

Kézilabda: a norvégok ellen is megőrizte idei veretlenségét a fiú serdülőválogatott

Az idei az első szezonja a fiú serdülőválogatottnak, amely világversenyre még nem készül a nyáron, felkészülési meccseket viszont játszik. Legutóbb éppen a norvégok elleni dupla rangadón szerepelt Szabó Levente együttese.

Sok edzőmérkőzést játszott már az idén a 2006-2007-es korosztályt magába foglaló fiú serdülőválogatott, a találkozókban egyetlen dolog közös, méghozzá, hogy egyetlenegyet sem vesztett el Szabó Levente együttese.

A fiú serdülőválogatott januárban a szlovénok ellen is sikeres volt Forrás: kanizsatv.hu
A fiú serdülőválogatott januárban a szlovénok ellen is sikeres volt Forrás: kanizsatv.hu
A szlovénok elleni négy találkozón három siker és egy döntetlen a mérleg, a szlovákok és a montenegróiak felett pedig két-két magabiztos sikert aratott a csapat. A legnagyobb feladat alighanem júniusban várt a társaságra, amikor a rendre a világ élmezőnyébe tartozó norvég válogatott volt az ellenfél. A fiúk azonban ezúttal is megőrizték a veretlenségüket, előbb 27–27-re, majd 24–24-re végeztek Siófokon az északiakkal. Az Utánpótlássport.hu szerkesztősége által gyártott M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ősszel meglátogatta az akkor alakuló nemzeti együttest. Szabó Levente szövetségi edző mellett a válogatott másik trénere, a 117-szeres válogatott Iváncsik Tamás is kameránk elé állt. További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.