UtánpótlásSport
2023. szeptember 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Vívás

2022-07-14 18:04

Vívás: a fehérvári Kovács Gergely és Salamon Réka még magasabbra törne – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin a Honvéd Szondi György SE párbajtőrözőit, Kovács Gergelyt és Salamon Rékát látogatta meg a fehérvári edzőteremben, amelyben – nemzetközi szinten is sikeresnek mondható évadot követően – már a közelgő szezonra készülnek.

Salamon Réka és Kovács Gergely Fotó: Máj Tamás
Salamon Réka és Kovács Gergely Fotó: Máj Tamás
A Honvéd Szondi György SE párbajtőrözői, Kovács Gergely és Salamon Réka sűrű, junior Eb-vel és vb-vel, illetve felnőttversenyekkel tarkított szezont zártak le a nyár elején. A fehérvári fiatalokban maradt hiányérzet, annak ellenére, hogy értékes helyezéseket szereztek az említett nemzetközi versenyeken. A következő évadot motiváltan váró vívókat az M4 Sporton látható Jövünk! magazin látogatta meg az edzésükön, ahol nem csak ők, de mesterük, Kovács László is kamera elé állt.

További filmek a július 10-i adásunkból: VÍZILABDA – Májusban Horváth János A hónap utánpótlásedzője ASZTALITENISZ – Győrben tért vissza az ifjúsági világfesztivál KÉZILABDA – A 19 éves Lukács Péter már a felnőttek között is bizonyított KOSÁRLABDA – A 3x3-as U18-as leányválogatott megismételné a tavalyi csodás vb-szereplést Debrecenben