UtánpótlásSport
2024. április 18.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Jégkorong

2022-07-16 14:21

Jégkorong: Ádám Zsolt a következő évadban is a MAC HKB-t erősíti

Az Erste Ligában szereplő MAC HKB hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy 2003-ban született csatára, Ádám Zsolt az ősztől is az együttest erősíti.

A MAC HKB közzétette, a következő szezonban is számít Ádám Zsoltra. A 19 éves csatár a 2020/21-es idényben 25 meccsen lépett jégre, míg legutóbb 41 találkozón kapott lehetőséget, ahol 3 gólt lőtt és 2 gólpasszt jegyzett. Az újbudaiak korábban Pozsgai, Schlekmann, Molnár, Galoha, Tóth Richárd és Djumic szerződéshosszabbítását, valamint Kornakker, Nagy Krisztián, Elo, Viikilä, Uimonen és Gőz leigazolását jelentették be – írja a jegkorongblog.hu.

Ádám Zsolt Forrás: MAC HKB
Ádám Zsolt Forrás: MAC HKB
„Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem tavaly, de mindig van hova fejlődni – kezdte Ádám Zsolt klubja közösségi oldalán. – Az idén még többet szeretnék segíteni a társaimnak és a saját szerepkörömet tökéletesen ellátni, mint mindenki ebben a csapatban, ezért ugyanolyan izgalommal és várakozással tölt el a következő szezonomra való készülődés, mint amikor az elsőnek futottam neki. Ez a nevelőegyesületem, a családom. Az időm legnagyobb részét az elmúlt 15 évben ezekkel a srácokkal töltöttem, így ameddig nekem, és a klubnak is kamatozó a közös munka, addig mindig is megtisztelő érzés lesz ebben a mezben játszani. Szeretnék minden olyan feladatkört teljesíteni, amit elém raknak, rám bíznak az edzőim és ezáltal a lehető legtöbbet fejlődni. Természetesen szeretnék gólokat, pontokat szerezni, mint minden játékos, és ezért sokat is fogok dolgozni a jövőben.” További korosztályos hírek JÉGKORONGBAN a sportági aloldalunkon.