UtánpótlásSport
2024. július 14.
  • instagram
Junior férfi kézilabda Európa-bajnokság, Szlovénia
Keresés:

Sportágak

Jégkorong

2022-07-19 16:20

Jégkorong: a nyártól FEHA19 néven szerepelnek az Ocskay-akadémia felső korosztályai

Megújult látványvilággal, de az évtizedes hagyományokhoz hűen folytatják az Ifj. Ocskay Gábor JA felsőbb korosztályai, az U16-ostól az Erste Ligában játszó gárdáig FEHA19 néven szerepelnek majd a csapatok.

Az idén júliusában új névvel és arculattal mutatkoznak be a székesfehérvári Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia felső korosztályai. A magyar válogatottnak és a Hydro Fehérvár AV19-nek is alapembereket adó nevelőegyesület tavaly nemzeti akadémiai rangot kapott, ami azt jelenti, hogy a hazai hokis utánpótlásképzés kulcsfontosságú intézményévé vált. A klub logójában és arculatában is ki kívánja fejezni a cím jelentőségét. Ezért az új idényben az akadémia felső korosztályai, az U16-tól az Erste Ligában játszó Fehérvári Titánokig egységes névvel és arculattal mutatkoznak be: ez a Fehérvár Hockey Akadémia, azaz a FEHA19.

Forrás: feha19.hu
Forrás: feha19.hu
„A nemzeti akadémiává válás mérföldkő volt az életünkben, és ezt szerettük volna megjeleníteni és kifejezni az arculatunkban is. Két tapasztalt sportmarketing-szakember, Soós Balázs és Sári Péter vezetésével alapos, minden részletre kiterjedő tervezési folyamat áll mögöttünk, melynek során végig egyeztettünk Ocskay Gáborral is. Az alapkoncepció az volt, hogy hosszú távon használható, értéket képviselő, maradandó, ugyanakkor korszerű szimbólumot alkossunk. Fontos volt, hogy kifejezze kötődésünket Székesfehérvárhoz, és ezzel együtt megőrizze ifj. Ocskay Gábor emlékét is. Azt gondolom, hogy új arculatunk tökéletesen megfelel ezeknek az igényeknek. Bízunk abban, hogy mindenki szívesen fogadja, és a sportolók büszkén viselik már a következő szezonban”mondta el az akadémia honlapján az arculatváltásról Fekti István, a FEHA19 ügyvezetője. További korosztályos hírek JÉGKORONGBAN a sportági aloldalunkon.