UtánpótlásSport
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2022-07-24 18:03

Labdarúgás: a másodosztályba igazolt a Serie A-t is megjárt 20 éves Kosznovszky Márk

Az olasz Serie A-t is megjárt 20 éves Kosznovszky Márk a másodosztályú Kozármisleny labdarúgócsapatában folytatja a pályafutását.

Kosznovszky Márk személyében az olasz Serie A-t is megjárt fiatal játékossal erősítette meg keretét a Kozármisleny – számolt be róla a klub honlapja.

Kosznovszky Márk Kozármislenyben gyarapíthatja NB II-es bajnoki mérkőzéseinek számát (Forrás: kozarmislenyfc.hu
Kosznovszky Márk Kozármislenyben gyarapíthatja NB II-es bajnoki mérkőzéseinek számát (Forrás: kozarmislenyfc.hu
A hírrel kapcsolatban az NSO kiemeli, hogy Kosznovszky Budakalászon kezdte pályafutását, majd a Dalnoki Akadémián eltöltött három évet követően 2013-ban igazolt át az MTK-hoz. 2019-ben az olasz Parma akadémiájára került, ahonnan egészen a felnőttcsapat keretéig sikerült jutnia, sőt bemutatkozott az olasz élvonalban: a 2020–2021-es idény utolsó fordulójában a Sampdoria elleni bajnokit végigjátszotta. Kosznovszky az olasz kalandot követően 2021 nyarán visszatért az MTK-hoz, a fővárosi kék-fehéreknél az előző idényben hat NB I-es mérkőzésen kapott lehetőséget, mielőtt télen kölcsönadták Tiszakécskére. Utóbbi állomáshelyén 17 másodosztályú mérkőzésen egy gólt szerzett a 20 éves középpályás. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.